PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Duna Viñals es classifica per a la final dels 400 metres tanques

Teresa Vergés bat el rècord d’Andorra de 15 anys en els 400 metres lliures als EYOF a Eslovàquia

Per El Periòdic

Vergés abans de començar la seva prova dels 400 metres lliures, ahir.
Vergés abans de començar la seva prova dels 400 metres lliures, ahir. | FAN

L’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) Duna Viñals va aconseguir ahir el resultat més destacat de les tres atletes de la delegació tricolor que es troben disputant el Festival Olímpic de la Joventut Europea (EYOF) a la localitat de Banská Bystrica, a Eslovàquia. Viñals es va fer amb la classificació per a la final dels del 400 metres tanques que tindrà lloc demà, en ser tercera de la seva sèrie amb un temps de 62.42. L’andorrana es va quedar a només +0.06 de la segona classificada, l’hongaresa Angela Ecser, i a poc menys d’un segon de la guanyadora, la polonesa Amelia Zochniak.


D’altra banda, la seva germana, Alba Viñals, també va competir en la jornada d’ahir, en aquest cas en la prova dels 100 metres llisos. La jove atleta tricolor va ser 7a de la seva sèrie amb un temps de 13.23, mentre que la cursa se la va endur la italiana Alice Pagliarini, amb un temps d’11.89.

 

Plusmarca a l’aigua

 

A banda de les dues atletes, la natació també va tenir protagonisme ahir als EYOF amb la participació de Teresa Vergés en la prova dels 400 metres lliures. La de la Federació Andorrana de Natació (FAN) va aconseguir batre el rècord d’Andorra de 15 anys en aquesta mateixa disciplina, gràcies a un crono de 4.41.03 i assolint una 22a posició.


«Ha competit molt més concentrada avui [ahir]. Es troba satisfeta i s’ha llevat la pressió del primer dia», va dir el tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana, mentre afegia que «sent sempre molt prudents, tots dos tenim la sensació que demà [avui] pot ser també un molt bon dia». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT