PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria i Pellicer arriben en plena forma al Mundial

La competició donarà el seu tret de sortida avui, a Augsburg (Alemanya)

Per El Periòdic

Doria durant un entrenament.
Doria durant un entrenament. | David Lorente

El Mundial de canoa-caiac, l’esdeveniment més esperat pels competidors d’aquestes disciplines, donarà el seu tret de sortida avui, a Augsburg (Alemanya). Els dies previs han estat marcats per la poca aigua que hi havia al canal, que ha impedit que es poguessin realitzar tots els entrenaments amb normalitat. A les portes de sortida hi haurà dues andorranes: Mònica Doria i Laura Pellicer.

Doria arriba a Alemanya després de brillar al Mundial sub-23, on va aconseguir emportar-se un bronze en K1 i un altre en Kayak Extreme. «El nivell que hi haurà aquí (Augsburg) no té res a veure amb el del Mundial sub23, però intentaré competir per donar el millor de mi. Crec que arribo en un bon moment de forma», hava comentar la palista, que arriba en un bon moment de forma. Sobre la medalla en Extreme, Doria va explicar que «és una disciplina que no he treballat massa i que és molt diferent a la resta. Un dia pots estar dalt i al següent no passar el tall. Però a Livrea vaig veure que també puc anar ràpida en aquesta modalitat».

Per la seva part, Pellicer arriba als Mundials plenament recuperada de la lesió. No obstant això, aquesta setmana només competirà en les disciplines de caiac (K1 i Kayak Extreme). «Estic molt contenta perquè sembla ser que la lesió a l'espatlla ja no em molesta. Arribo en bona forma. A més a més, després del Mundial hi ha una aturada de dues setmanes i ja venen els campionats d'Espanya a León, on tornaré a fer canoa», va explicar la palista andorrana. Sense marcar-se cap objectiu concret, pel que fa als resultats, Pellicer vol lluitar per estar en alguna de les semifinals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT