PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra s’enfrontarà a Malta, Kosovo i l’Azerbaidjan a la Davis

Els tricolor buscaran quedar entre els dos primers per tenir opcions d’ascens

Per El Periòdic

Els integrants de l’equip de Copa Davis d’Andorra.
Els integrants de l’equip de Copa Davis d’Andorra. | FAT

L’equip d’Andorra va conèixer ahir els rivals als quals s’enfrontarà a la Copa Davis que es disputarà a Bakú, a l’Azerbaidjan. Els tricolor s’enfrontaran al combinat amfitrió, Malta i Kosovo, quedant emmarcats al grup de la mort, com ja va passar l’any anterior. D’aquesta manera, el conjunt buscarà quedar entre els dos primers classificats per tenir opcions d’ascens.


El primer partit, el que obrirà la Davis per als andorrans, tindrà lloc avui, contra l’Azerbaidjan. «Si volem fer el play-off, haurem de guanyar demà [avui] costi el que costi», va declarar el capità de l’equip, Jean-Baptiste Poux. «Malta i l’Azerbaidjan són dues autèntiques bèsties, mentre que Kosovo hauria demostrat estar un esglaó per sota», va explicar Poux, mentre afegia que «ens hem jugat amb Islàndia el fet de pertànyer a un grup o a l’altre i finalment els ha tocat a ells anar a l’A i nosaltres al B».


El grup A estarà format per San Marino, Islàndia i Albània, comptant amb un equip menys i, per la qual cosa, fent més accessible la classificació o l’ascens de categoria. «Personalment, estic una mica decebut pel sorteig, però ara només queda lluitar i intentar competir en uns partits que es preveuen molt igualats», va assenyalar el capità dels tricolor, que va afegir que els jugadors estan «motivats i amb moltes ganes». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT