PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter d’Escaldes vol esgotar les seves opcions a la Conference

Els andorrans han de remuntar a l’Estadi Comunal el 3-0 recollit a Romania contra el CFR Cluj

Per El Periòdic

Un instant de l’últim entrenament de l’Inter a l’Estadi Comunal abans d’enfrontar-se al CFR Cluj.
Un instant de l’últim entrenament de l’Inter a l’Estadi Comunal abans d’enfrontar-se al CFR Cluj. | Inter Club d’Escaldes

L’Inter Club Escaldes afronta avui el que podria ser el seu últim partit europeu aquesta temporada. Els andorrans es veuen les cares amb el CFR Cluj romanès, a partir de les 17.00 a l’Estadi Comunal, en el que serà el partit de tornada referent a la segona fase de classificació de la UEFA Conference League.


Els jugadors dirigits per Otger Canals van caure derrotats amb contundència a l’Stadionul Dr. Constantin Radulescu de Cluj-Napoca per 3-0, i haurien de, almenys, empatar aquest marcador si volen tenir opcions de continuar endavant. No obstant això, Canals va voler ser clar en afirmar que «si ens centrem en la remuntada, ens allunyarem de la realitat. L’objectiu és visualitzar, abans de res, la victòria». El tècnic vol aprofitar el cansament que tindran els romanesos a causa del viatge i de l’última jornada de lliga, la qual van disputar fa escassos dos dies, per intentar donar la sorpresa. «Tot i que sabem del gran potencial que tenen, hem d’intentar treure profit del context, ja que per a ells no serà un partit que els desperti gaire motivació».


Per la seva banda, el jugador i un dels capitans, Sergi Moreno, va assenyalar que «hem de ser tan professionals com sigui possible, donar una bona imatge i confio al 100% en els meus companys, i així serà». La mentalitat, per a Moreno, serà clau, i «en el futbol res és impossible. Queden 90 minuts al davant i intentarem esgotar les nostres opcions». Les dimensions reduïdes del Comunal podrien afavorir els escaldencs, que si aconsegueixen un gol matiner, establirien un context esperançador. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT