PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A bon ritme

Les obres a l’Estadi Nacional avancen ràpidament i els camions ja treballen en la superfície i la grada supletòria

Per El Periòdic

Els operaris retiren la gespa artificial de l’Estadi Nacional, abans de començar amb els treballs d’instal·lació de la nova superfície.
Els operaris retiren la gespa artificial de l’Estadi Nacional, abans de començar amb els treballs d’instal·lació de la nova superfície. | EL PERIÒDIC

Les obres d’adequació de l’Estadi Nacional continuen avançant, i ho fan a bon ritme. Al llarg del dia d’ahir, a les instal·lacions governamentals es van poder veure els camions treballant en el que és la superfície del terreny de joc, una vegada retirada la gespa sintètica. Els operaris van descarregar i treballar amb la sorra que servirà de base per al nou tapis, que serà híbrid per garantir una major facilitat a l’hora de mantenir-se en bones condicions. 


Tanmateix, també es va poder apreciar la instal·lació dels que seran els tubs de calefacció del mateix terreny de joc, una de les moltes exigències que ha traslladat la lliga a l’FC Andorra com a imprescindibles. Amb la base establerta, s’espera que en els pròxims dies el color verd pugui aparèixer ja pel Nacional, però podria deixar-se la col·locació de la gespa com a element final per evitar qualsevol mena de contratemps que pugui sortir. 


D’altra banda, tot i que el terreny de joc està centrant tots els esforços dels operaris, un altre element destacat és la instal·lació de la grada supletòria que permetrà que l’estadi arribi fins a les 4.000 localitats, les quals seran numerades de cara a competir a LaLiga Smartbank. De fet, el club es troba a l’espera de completar aquesta infraestructura que aportarà 700 seients més per poder llençar la seva campanya d’abonats, la qual disposarà d’una estartègia de venda a preus baixos per incentivar l’aparició de nous socis. Per a la construcció d’aquesta part de la graderia, les màquines ja han retirat el mur que se situava entre el Club House del rugbi i el terreny de joc, i és aquí, entre la zona del darrere de la porteria i el còrner, on se situarà la infraestructura.

 

Retransmissió televisiva

 

Aspectes com el de la gespa o la graderia van ser uns dels que més atenció van posar els tècnics de LaLiga durant les primeres visites a les instal·lacions situades a Andorra la Vella. No obstant això, un dels requisits que, posteriorment, més s’ha valorat per l’organització gestora del futbol d’elit espanyol ha estat en les infraestructures de les retransmissions televisives. Les plataformes que hi havia fins ahir s’han desmuntat, i les pròximes setmanes se n’instal·laran cinc de noves que arribaran fins als 12 metres, aproximadament. La qualitat de la imatge resulta ser fonamental per a LaLiga a l’hora de vendre un producte com és la competició que disputarà l’FC Andorra a partir del pròxim 12 d’agost. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT