Kevin Teixeira frega el 700 punts FINA a Sabadell

L’andorrà és 12è amb una millor marca personal

Els joves nedadors de la FAN.
Els joves nedadors de la FAN. | FAN

El 109è Campionat d’Espanya Absolut d’estiu Open Astralpool i el 43è Campionat d’Espanya júnior d’estiu, en piscina de 50 m coberta, organitzats a les instal·lacions del CN Sabadell, van estar replets de representants andorrans, sent Kevin Teixeira un dels destacats en aquest últim.

El jove nedador de la Federació Andorrana de Natació (FAN) es troba en un gran moment de forma, i va aconseguir un 12è lloc en la prova dels 400 metres lliures júnior i una millor marca personal, marcant un temps de 4.10.58. Amb aquests resultats, Teixeira és a prop dels 700 punts FINA (677) en els 400 metres lliures, que es podríen considerar de nivell internacional absolut.

D’altra banda, l’Open Astralpool va comptar amb més de 1.000 nedadors inscrits, alguns amb experiència en competicions internacionals, i va ser l’última competició de gran nivell en categoria absoluta per a Mònica Ramírez. En el campionat també van participar un total de cinc nedadors andorrans més: Nàdia Tudó, amb l’Sport-Union Neckarsulm; Bernat i Tomàs Lomero, i Patrick Pelegrina, amb el CN Lleida; i Aleix Ferriz, amb el CN Mataró. Pel que fa al campionat júnior, a banda de Teixeira també van representar la FAN Alexandra Mejia i Monserrat Pubill.