PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La 45a Volta als Ports tanca amb prop de mig miler de participants

L’exciclista professional Dan Martin es presenta com a ambaixador de la prova

Per El Periòdic

Els corredors esperant la sortida de la Volta als Ports.
Els corredors esperant la sortida de la Volta als Ports. | Rubén Galan

La 45a edició de la Multisegur Volta als Ports va tancar, ahir al matí, amb la participació d’aproximadament mig miler de participants, apropant-se molt al desig de l’organització de tenir 600 inscrits. Durant tot el cap de setmana, les parròquies de la Massana i Andorra la Vella van gaudir d’un ambient purament ciclista.


Els corredors van tenir el dissabte per preparar-se, realitzar els entrenaments pertinents i recollir els dorsals per a, finalment, competir en la jornada d’ahir. La plaça de les Fontetes de la Massana va ser el lloc escollit per dur a terme les diferents sortides (de 200 corredors cadascuna), que, d’altra banda, es van haver d’avançar mitja hora a causa de les altes temperatures que s’esperaven.


Entre els prop de 600 participants va haver-hi cares conegudes com l’exciclista professional Dan Martin, que va aprofitar per presentar-se oficialment com ambaixador de la prova, i d’altres com el ciclista Tobias Foss, Luc Alphand o els pilots del Dakar Sam Sunderland i Adrien van Beveren.


Els recorreguts van anar dels 52 als 153 quilòmetres, i els participants, la majoria estrangers, van tenir l’oportunitat de conèixer els diferents racons d’Andorra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT