PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes dona el tret de sortida a cinc dies de festa major

Pàdel, inflables i música centren les activitats d’avui

Per El Periòdic

Els trabucaires a la plaça de l’església d’Escaldes-Engordany.
Els trabucaires a la plaça de l’església d’Escaldes-Engordany. | ANA/M.F.

Escaldes-Engordany va donar ahir  el tret de sortida a cinc dies de festa major, una celebració que aquest any recupera la normalitat després de la pandèmia i que s’allarga un dia més. La gran trabucada i la cercavila a càrrec de ZeBrass Marching Band, el pubillatge i els trabucaires, van servir per iniciar els actes festius, i tot seguit, es va inaugurar el mercat al passeig de l’Arnaldeta de Caboet, així com les foodtrucks del carrer dels Veedors. A les 19.00 hores, es va celebrar una de les novetats d’aquesta festa, el tast de vins al parc de la Mola. Així, l’hamburguesada i DJ Montalvo van ser els encarregats de cloure el primer dia d’actes.

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, que va estar acompanyada del menor i altres consellers en el tret de sortida a la festa, va manifestar que «s’ha treballat (el programa) amb activitats realment per a tots els gustos i edats», i que, per tant, esperen «la màxima participació». En aquest sentit, va assenyalar que algunes de les que poden tenir més afluència són els concerts, ja que «sobretot els joves» tenen «moltes ganes de festa», i el fet que la celebració no coincideixi, com altres anys, amb la festa major de Sant Julià de Lòria, pot fer que la participació sigui molt elevada. A més, la cònsol va remarcar que es recuperi la normalitat després dels anys de pandèmia i que la gent tingui ganes de passar-s’ho bé. Gili també va valorar que des de la Unió Proturisme es va proposar allargar la festa un dia més i que, des del comú, es va considerar una «bona proposta». 

Avui, la festa començarà a les 10.00 hores amb una altra novetat, el torneig de pàdel. Entre les 17.00 i les 20.00 hores, els més petits podran gaudir dels inflables i, a les 18.15 hores tindrà lloc la festa de l’escuma. A les 19.00 hores podran veure els personatges de Disney als Veedors i, alhora, tindrà lloc l’exhibició de taekwondo a la plaça Coprínceps. Finalment, a les 23.00 hores arribarà la música amb Los 40Classic On the road, Josep Bartomeus i Edu Naranjo a l’aparcament dels Veedors. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT