PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jandro Orellana arriba al Principat per reforçar el migcamp tricolor

El jove català signa per a les pròximes dues temporades provinent del Barça Atlètic

Per El Periòdic

Orellana, durant un partit la temporada passada amb el Barça B.
Orellana, durant un partit la temporada passada amb el Barça B. | FC Barcelona

Alejandro Orellana és nou jugador de l’FC Andorra. Així ho va fer oficial el club ahir, explicant que el jove migcampista signa per a les pròximes dues temporades provinent del Barça Atlètic. El jugador arriba lliure després de finalitzar el seu contracte amb la pedrera blaugrana, i el jove català arriba per reforçar la medul·lar dels tricolor, podent desenvolupar el seu joc tant de pivot com de migcampista pur, sent aquesta primera la seva demarcació principal.


Orellana va ser internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola, i va sortir campió d’Europa, tant en la categoria sub-17 com en la sub-19. La seva trajectòria esportiva començaria en el Gavà, abans de marxar a les categories inferiors de l’RCDE Espanyol. Abans d’acabar la seva formació en el futbol base, la nova peça d’Eder Sarabia arribaria fins a l’FC Barcelona, aconseguint fer-se un lloc al filial. Amb aquest últim també va assolir la fita de sortir campió de la UEFA Youth League.


El migcampista va disputar la passada temporada amb els blaugranes, a Primera RFEF, un total de 1.504 minuts repartits en 23 trobades, sent titular en 17 d’ells i disputant íntegrament 12 d’aquests. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT