PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc patrocinarà Ordino Arcalís les cinc temporades vinents

L’entitat bancària amplia així la seva presència a Grandvalira Resorts

Per El Periòdic

Xavier Riestra i Juan Ramón Moreno.
Xavier Riestra i Juan Ramón Moreno. | MoraBanc

MoraBanc serà el patrocinador exclusiu del sector bancari de l’estació Ordino Arcalís durant les pròximes cinc temporades. L’entitat bancària amplia així la seva presència a Grandvalira Resorts, afegint l’estació ordinenca als sectors del Pas de la Casa i Grau Roig, dels quals ja era patrocinador.

Des de la seva entrada al grup Grandvalira Resorts, Ordino Arcalís ha presentat novetats de manera permanent que, tenint en compte la pandèmia, han portat resultats satisfactoris. Segons l’entitat bancària, la darrera temporada d’hivern, el domini va vendre 148.000 dies d’esquí, amb un nivell molt alt de valoració per part dels clients. A més, van destacar que la proposta estival ha fet un salt qualitatiu amb el Mirador Solar de Tristaina, un dels atractius turístics més importants del país.

Així, el director de Negoci Andorra de MoraBanc, Xavier Riestra va destacar que «aquest projecte té molts atractius que encaixen amb MoraBanc. És una estació amb tradició i molt arrelada al territori, que ja fa uns anys que ha fet una aposta important per modernitzar-se, amb una oferta diferencial d’alta qualitat que aporta molt valor a Andorra».

PUBLICITAT
PUBLICITAT