PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra apuntala el seu atac amb l’arribada de Jacobo González

L’extrem madrileny signa per a les dues pròximes temporades provinent del Sabadell

Per El Periòdic

Jacobo González, en una partit amb el CE Sabadell.
Jacobo González, en una partit amb el CE Sabadell. | CE Sabadell

L’FC Andorra va fer oficial ahir el fitxatge de Jacobo González per reforçar la faceta atacant del conjunt dirigit per Eder Sarabia. L’extrem arriba amb la carta de llibertat procedent del CE Sabadell, rival dels andorrans la passada campanya a la Primera RFEF. L’atacant madrileny, de 25 anys, firma un contracte que el lliga amb l’entitat tricolor fins a l’estiu de 2024.


Jacobo González, o Jacobo únicament com se’l sol anomenar, és un extrem dretà que acostuma a jugar a cama canviada i que ve de firmar una temporada destacada a les files del conjunt català, anotant 13 dianes el darrer curs a la tercera categoria del futbol espanyol. En total, Jacobo va disputar 35 partits de lliga i un de copa amb el conjunt arlequinat (31 sortint d’inici), comptant els dos contra l’FC Andorra.


A banda del gran darrer curs, el nou integrant tricolor, tot i la seva joventut, compta amb una extensa trajectòria i experiència a la Segona i Primera Divisió. Format a les categories inferiors del Reial Madrid, amb 21 anys va debutar a la categoria de plata amb l’Alcorcón, i amb el Celta va jugar dos partits a Primera. També ha passat pel Rayo Majadahonda, el Villanovense, el filial del Celta i el Tenerife. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT