PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc paga i es desfà de Mario Nakic

El club rescindeix el contracte amb el jove aler serbi

Per El Periòdic

Nakic intenta una jugada en un partit amb el MoraBanc.
Nakic intenta una jugada en un partit amb el MoraBanc. | acb Photo / A. Baúlde

Mario Nakic va deixar de ser ahir, i de manera oficial, jugador del MoraBanc. En un comunicat emès pel club, es va especificar que s’havia «executat la clàusula de rescissió del contracte», separant els camins professionals d’una part i l’altra.


Nakic, que continuava amb contracte, romania en una situació de recerca d’un projecte lluny del Principat. A priori, el serbi no hauria tingut sort després de disputar una competició d’estiu als Estats Units, i tot feia indicar que, legalment, hauria de seguir vinculat al conjunt del Principat.


No obstant això, i tot i que el general manager de l’entitat tricolor i encarregat de l’àrea tècnica, Francesc Solana, hagués declarat fa algunes setmanes que «si res canvia haurem de comptar amb ell, ja que és un jugador amb contracte», el MoraBanc hauria decidit seure amb l’aler per negociar la seva sortida. El jugador no entrava en els plans del nou entrenador, Natxo Lezkano, i s’hauria decidit comunicar-li que es busqués un altre lloc on jugar la temporada vinent.


Malauradament, les negociacions amb Nakic no van arribar a cap lloc i, finalment, el MoraBanc es va veure obligat a pagar una quantia econòmica per desfer-se del jugador. Així doncs, a la direcció tècnica només li quedaria un cas per resoldre: el de Tyson Pérez. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la situació del jugador no hauria canviat en excés i, per tant, estaria buscant una sortida a l’ACB. Tot i això, l’agraïment de Pérez cap al club després de la lesió podria obrir-li una porta en el projecte tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT