PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Equip Nacional es desplaçarà a Baku per disputar la Davis Cup

El secretari d’Estat d’Esports del Govern, Justo Ruiz, visita Poux i Gelabert abans de la cita internacional

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Gelabert, Ruiz i Poux, ahir durant l’entrenament.
D’esquerra a dreta: Gelabert, Ruiz i Poux, ahir durant l’entrenament. | FAT

L’Equip Nacional de Davis Cup es desplaçarà aquest mateix diumenge a Baku (Azerbaidjan) on, a partir del pròxim dimecres, disputaran una nova edició de la Davis Cup emmarcat en el grup IV. L’equip que, de nou, estarà capitanejat per Jean-Baptiste Poux estarà format per Damién Gelabert, Jordi Trilla, Èric Cervós. El mateix capità serà el quart jugador, que només prendria part en el torneig si algun dels tres anteriors tingués un incident.


«Aquesta edició es presenta molt més oberta que edicions anteriors, amb un equip com San Marino com a clar favorit, mentre que la resta lluitarem per intentar aspirar a la segona posició que permet l’ascens al grup», va explicar Poux. Tanmateix, el capità va afegir que «l’inici de la competició serà dimecres, però encara no se sap el rival, ja que el sorteig es farà in situ el dilluns o el dimarts». Pel que fa als integrants de l’equip nacional, Poux va assenyalar que «els jugadors estan molt motivats, estan entrenant bé i tenen moltes ganes de tornar a una competició tan especial com és la Davis Cup».


El grup IV de la Davis Cup estarà format per Albània, Andorra, Azerbaidjan, Islàndia, Kosovo, Malta i San Marino i es jugarà en superfície dura, cosa que és un punt a favor per l’equip tricolor. «Tot i no ser definitiu, sí que ens pot anar a favor [jugar en superfície dura], ja que és l’única superfície que tenim nosaltres al país», va explicar Poux.

 

Visita del Govern

 

El número 1 de l’equip de Davis Cup d’Andorra, Damien Gelabert, i el número 4 i capità, Jean Bautiste Poux, van rebre ahir la visita sorpresa del secretari d’Estat d’Esport del Govern d’Andorra, Justo Ruiz, en el que va ser un dels darrers entrenaments amb intensitat dels dos jugadors abans de marxar a Baku, amb els quals es reuniran Cervós i Trilla. El secretari d’Estat va voler desitjar a tot l’equip «tota la sort», amb el convenciment que «representaran el país com sempre han fet, amb esportivitat i orgull . 

PUBLICITAT
PUBLICITAT