PUBLICITAT

Koldo recupera Juli Sánchez per a l'amistós contra Moldàvia

  • Vales, que era dubte amb molèsties a l'abductor, entrena bé i viatja amb el grup a Portugal
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els jugadors escalfen ahir a Aixovall, amb Juli Sánchez al centre de la imatge. Foto: TONY LARA

Un històric com Juli Sánchez, amb 59 partits internacionals, torna a ser a una convocatòria del combinat nacional, després de superar el seu calvari amb la lesió d'esquena, i després de la seva última presència amb la tricolor, contra Ucraïna a l'Estadi Comunal el 14 d'octubre del 2009 (0-6 per als visitants), a les ordres de David Rodrigo, el seleccionador d'aquell moment. Ara és Koldo Álvarez qui recupera així una peça més «per provar el major número d'opcions possibles amb què podem afrontar els partits», segons va dir ahir abans de l'últim entrenament que Andorra va fer a Aixovall abans de viatjar avui cap a Faro (Portugal), on jugarà demà a les 14.00 contra Moldàvia en partit amistós.

El dubte dels 18 jugadors amb què viatja Koldo a Portugal era Marc Vales, que ahir va aprofitar l'entrenament per examinar el seu abductor tocat. Finalment, el defensa va superar la prova i és a l'expedició.

PROVES DE KOLDO / El seleccionador va dir ahir que la intenció de portar nous noms és poder jugar amb Sebas Gómez més al darrere i llavors poder comptar amb dos jugadors de punta. Això seria variar una mica el 4-2-3-1 habitual, tot i que el tècnic va afirmar que fins l'últim moment no decidirà l'alineació. Per a Koldo, Moldàvia serà una dura prova: «Serà més difícil del que m'imaginava», va assegurar ahir.

MANEIRO I EMILI / La llista de 18 té noms habituals com els porters Gómez i Pol, a més d'Escura, Lima, Bernaus, Sonejee, Manolo Jiménez, Ayala, Vales, Andorrà, Sergio Moreno, Cristian, Silva o Sebas Gómez, però destaquen també les incorporacions dels joves Maneiro i Emili Garcia, a més de la de Juli Sánchez. Maneiro només ha jugat un partit amb la tricolor, pels tres d'Emili.

PLAGA DE LESIONS / Per a l'amistós de demà contra Moldàvia, Koldo Álvarez ha viscut una situació complicada davant de la plaga de lesions que hi ha. Set jugadors habituals per ell estan o tocats o en plena recuperació: Victor Hugo, Marc Pujol, Marcio Vieira, Iván Lorenzo, Gabi Riera, Genís Garcia i Toscano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT