PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús torna a pujar al podi a Portimao

L’andorrà registra una tercera posició a la cita de Moto2

Per El Periòdic

Cardelús, al podi a Portimao.
Cardelús, al podi a Portimao. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va tornar a pujar al podi, aquesta vegada a Portimao, en classificar-se tercer a la primera de les dues curses del Moto2 European Championship del passat cap de setmana. A la primera prova, el pilot andorrà va aconseguir la tercera posició recuperant, sobretot, les últimes voltes i, després de superar García i Toledo a l’últim terç de cursa, va travessar la linia de meta a set segons i mig del guanyador.


Pel que fa al segon recorregut, el podi se li va escapar al tricolor per poc més de tres segons i mig, acabant quart i fent la segona millor volta ràpida de la cursa, amb un 1.43.927, quedant-se a una sola centèsima de segon del millor registre absolut. Els resultats assolits el passat diumenge a Portimao propicien que Cardelús avanci dues posicions a la classificació provisional del campionat, on ara ocupa el cinquè lloc amb 69 punts, a 27 del quart classificat.


«El balanç que faig de les dues curses és positiu, ja que hem fet el segon podi d’aquesta temporada. Deixem Portugal força satisfets i tenint molt clar en quin aspecte hem de millorar», va dir el pilot. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT