PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Edgar Montellà esdevé guanyador absolut a Alp

Gerard de la Casa es posiciona com a segon en la categoria de Turismes

Per El Periòdic

Montellà durant la prova a Alp.
Montellà durant la prova a Alp. | FotoEsport

El pilot de l’ACA Edgar Montellà (Silver Car S3) va ser el vencedor absolut de la XI Licitada a Alp, després de decantar a favor seu una gran lluita amb Antoni Arrufat (Silver Car S3) i el més ràpid de la categoria turismes, Jordi Gaig (Porsche GT3R).


El pilot d’Encamp va arribar a la localitat de la Cerdanya amb l’objectiu de plantar cara als Porsche –l’any passat Jordi Gaig va ser el guanyador absolut– i ho va aconseguir, sent l’únic pilot capaç de baixar de 3.10, assolint la fita en les dues pujades vàlides per a la classificació final. Així doncs, en aquesta ocasió, Montellà va encapçalar la classificació absoluta amb un millor crono de 3.08.012, seguit d’Arrufat, a 2.303, i Gaig, a 2.820.


«Hem començat bé, però no prou per a superar als rivals a batre. Després de cada màniga, hem fet canvis que, al final, ens han portat al triomf», va dir Montellà, mentre afegia que «en la primera cursa m’he llançat per totes i ha sortit un crono espectacular».

 

Nou podi tricolor

 

Entre els turismes, Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX) va demostrar estar en cada prova molt més a gust al volant del Fiesta, i això li porta a situar-se cada vegada més prop dels Porsche. A Alp, l’andorrà va quedar a 2.358 de Gaig, però va superar a Joan Salvans (Porsche GT3 997)per 1.5. «Cada vegada estem més prop de superar als Porsche, i això motiva a continuar millorant en cada pujada», va comentar De la Casa una vegada finalitzada la seva participació a Alp, en la qual només va perdre temps respecte a Gaig i el seu duel particular amb els vehicles d’Stuttgart. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT