PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra cedeix el davanter Rubén Enri a la UE Cornellà

El jugador català romandrà a la Primera RFEF per intentar gaudir de més minuts

Per El Periòdic

Enri celebra un gol amb l’FC Andorra.
Enri celebra un gol amb l’FC Andorra. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va comunicar ahir la cessió de Rubén Enri a la Unió Esportiva Cornellà per a una temporada. El davanter, que l’estiu passat va quedar-se en propietat al conjunt tricolor, continuarà vinculat als andorrans, però intentarà gaudir de minuts de qualitat en una categoria que coneix a la perfecció, com és la primera RFEF.


L’atacant català va arribar al Principat fa dues temporades, tot i que la primera ho va fer en qualitat de cedit procedent de l’Almeria. Al filial del conjunt andalús venia de fer una temporada destacada, amb 24 gols en 25 partits, i d’haver debutat amb el primer equip a la Segona Divisió. Tanmateix, a l’FC Andorra, tot i una lesió, va convèncer l’entrenador, Eder Sarabia, i el curs següent es va quedar a l’equip en propietat.


En total, Enri ha jugat amb la samarreta tricolor 27 partits, i ha anotat quatre gols. Ara, el davanter jugarà una temporada cedit al Cornellà, que és un vell conegut dels del Principat els darrers anys i que el curs anterior va materialitzar una salvació molt lluitada a la divisió de bronze del futbol espanyol. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT