PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús registra el sisè millor temps a Portimao

L'andorrà se situa entre els millors de les dues jornades d’entrenaments lliures

Per El Periòdic

Cardelús als entrenaments.
Cardelús als entrenaments. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús es va tornar a situar entre els millors de les dues jornades d'entrenaments lliures fetes al circuit de Portimao com a preparació de les curses del Moto2 European Championship que es disputen aquest cap de setmana al traçat portuguès.

El pilot de l'equip Promoracing va aconseguir el sisè millor registre de la primera de les dues sessions lliures d'ahir amb un temps d'1.45.1, idèntic a la volta ràpida que va marcar al llarg de la jornada. La seva volta ideal en aquesta sessió l'hauria situat al tercer lloc de la graella.

Al segon entrenament lliure de la jornada, tot i que les condicions de la pista havien empitjorat, l'andorrà va rebaixar en poc més d'una dècima de segon els seus temps i va ser un dels pocs pilots que ho va poder fer. Va assolir el quart millor registre de la sessió a sis dècimes de segon del pilot més ràpid.

«El balanç d'aquests entrenaments lliures és positiu, però encara podria i hauria de ser més bo. Ens ha faltat un pèl més per fer bones voltes amb més facilitat. Tot i això, no és res que no es pugui resoldre. A la sessió del matí m'ha costat un pèl quadrar una volta ràpida; és a dir, fer tots els sectors de manera impecable. M'he situat en els temps d'ahir i a una dècima de segon del meu temps dels classificatoris de l'any passat, però no m'ha estat fàcil continuar millorant. A la tarda, tot i que la pista estava en pitjors condicions, més lenta, he pogut esgarrapar una dècima de segon i he estat quart al final, situat més a prop del primer. Ens queden algunes coses per acabar d'ajustar de cara a demà, però estem al bon camí i treballant com ho estem fent al llarg d'aquesta temporada, sé que farem aquesta passa endavant».

Avui es disputaran les dues sessions d'entrenaments classificatoris a partir de les 11:40 i 15:00 (hora d'Andorra) respectivament, i les dues curses programades per demà a 17 voltes començaran a les 12:00 i les 15:00.

PUBLICITAT
PUBLICITAT