PUBLICITAT

Ordino

Guille Colom buscarà la seva oportunitat de brillar en una competició estrangera

L’andorrà no té encara cap projecte sobre la taula i es troba entrenant a Saragossa

Per El Periòdic

Colom durant un partit amb el MoraBanc aquesta temporada.
Colom durant un partit amb el MoraBanc aquesta temporada. | acb Photo / Albert Martín

Guille Colom marxa cap a Saragossa a continuar entrenant amb el seu preparador personal a l’espera de trobar un projecte que li permeti brillar i sentir-se important en un equip. Així ho va explicar l’exjugador del MoraBanc ahir, durant la recepció que va organitzar el Govern als esportistes més destacats de la temporada al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO).

 

«Realment no tinc cap opció. Estic buscant, sobretot fora. No em fa por marxar a qualsevol lliga o a qualsevol equip», va dir Colom. L’andorrà creu que està «esportivament preparat per jugar a qualsevol lloc, i simplement busco un club, un president, un entrenador o una organització que aposti fort per mi, que em vulgui com una peça important, i intentaré fer una gran temporada, i després veuré on em porta el bàsquet».


La decisió, segons va afirmar, no ha estat gens fàcil, i «al principi tothom et diu que potser és una mica arriscat. Realment aquí estava molt ben col·locat i estàvem vivint bé, amb la vida feta, i jo crec que podia haver aguantat al club uns quants anys, però no em trobava amb la motivació o les ganes de cada temporada».

 

Finalment, Colom va assenyalar que «també els he fet un favor [al MoraBanc] perquè gent com Alexis Bartolomé pugui agafar aquest rol de jugador de la casa amb més il·lusió, més ambició i més ganes que les que tinc jo ara mateix, amb 30 anys». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT