PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Estevez canvia la Federació Francesa per l’espanyola

La rider marxarà a Cap Bretón durant tres setmanes per continuar amb la seva recuperació del genoll

Per El Periòdic

Un moment de la presentació.
Un moment de la presentació. | EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va presentar ahir la composició de la disciplina de boardercross (SBX), amb Maeva Estevez com a única integrant de l’equip nacional i Mario da Cruz com a competidor del grup de seguiment. Estevez, que continua recuperant-se de la seva lesió al genoll, marxarà cap a Cap Bretón per continuar amb les sessions de fisioteràpia, i romandrà tres setmanes per veure si a mitjans de setembre pot començar la preparació a la neu.


L’andorrana canviarà els entrenaments amb l’equip francès d’SBX pel grup de la Reial Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI), on ja estava Da Cruz. 

 

El gerent de la FAE, Carles Visa, va explicar ahir al matí, durant la roda de premsa de presentació de la temporada 2022-2023 de la secció de snowbard de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), que «pensem que és un canvi molt positiu per Maeva [Estevez], perquè l'estructura i la manera de treballar de la RFEE s'ajusta més a la nostra». Per la seva part, Estevez va comentar que «estic segura que el canvi m'anirà bé i que m'ajudarà a progressar».

La surfista està recuperant-se de la lesió al menisc i al cartílag del genoll que va patir en la passada edició dels Jocs Olímpics i que la van obligar a passar pel quiròfan el passat 27 de maig. «Estic en el tram final de la recuperació, però no ens marquem cap objectiu», va dir Estevez. Cal tenir en compte que, després de l'operació, per poder tornar a entrenar amb normalitat cap que passin uns tres mesos.

En la roda de premsa també va estar present el jove de 19 anys, Mario da Cruz. Sobre la seva preparació, Visa va declarar que «continuarà formant part del grup de seguiment», però ha apuntat que aquesta temporada ja podria disputar alguna de les curses de la Copa del Món. "Mario [da Cruz] ja té punts suficients per poder fer el salt i començar a disputar aquestes curses; això no obstant, sense cap mena de pressió».

PUBLICITAT
PUBLICITAT