PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra anuncia el fitxatge del compostel·là Diego Alende

El central arriba amb la carta de llibertat després de desvincular-se del Reial Valladolid

Per El Periòdic

Diego Alende en la seva presentació amb el Lugo.
Diego Alende en la seva presentació amb el Lugo. | Lugo

L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge del defensa central Diego Alende, que els dos darrers cursos va vestir la samarreta del Lugo. Ara, el de Santiago de Compostel·la arriba al Principat amb la carta de llibertat i signa per a dues temporades després de desvincular-se del Reial Valladolid, que era el club que tenia els seus drets.


Alende es va formar a les categories inferiors del Celta de Vigo, i compta amb experiència a LaLiga Smartbank (Segona Divisió del futbol espanyol) i, fins i tot, a Primera, i és que amb el conjunt gallec va debutar a la màxima categoria quan tenia 18 anys (temporada 2015-2016) disputant el segon temps d’un duel de la jornada 14 contra el Betis. A partir d’aquí, el central encara va jugar tres temporades més al filial celeste abans de fitxar pel Valladolid.


El compostel·là ha disputat 66 partits (63 de titular) aquests dos darrers cursos, esdevenint un jugador cabdal a les files del conjunt gallec i adquirint experiència en la categoria de plata. El bon tracte de pilota i la contundència al tall han acabat per convèncer l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, per incorporar-lo. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT