PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE Santa Coloma vol intentar l’èpica i remuntar l’eliminatòria a Islàndia

Els andorrans han de capgirar el 0-1 que van recollir en l’anada a l’Estadi Nacional

Per El Periòdic

L’entrenament d’ahir de la UESC.
L’entrenament d’ahir de la UESC. | UE Santa Coloma

La UE Santa Coloma no vol abaixar els braços. Així de clar ho va deixar ahir l’entrenador dels colomencs, Juan Velasco, en declaracions prèvies al partit d’avui entre els andorrans i el Breidablik. El Kópavogsvöllur de Kópavogur acull a partir de les 21.15 hores (hora andorrana) la tornada de la primera fase de classificació de la Conference League, en la qual els del Principat necessiten capgirar el 0-1 que van recollir la setmana passada, en el partit d’anada, a l’Estadi Nacional.


«Les sensacions són bones i els missatges han anat enfocats al fet que si hem de morir, ho farem de peu», va afirmar Velasco, mentre afegia que una de les claus per obtenir la victòria estarà en el fet de «sortir per ells des del primer minut i eliminar aquest respecte futbolístic que hauríem de tenir cap al nostre rival per pressionar-los i que no estiguin còmodes al seu camp».


El partit del passat dijous va estar marcat per les clares ocasions que va tenir la UE Santa Coloma per endur-se un resultat positiu, i en el qual només un error propi va acabar condemnant l’equip de Velasco. És per això que «haurem d’aprofitar cada oportunitat que tinguem i estic confiat en què ho aconseguirem perquè per a això hem estat treballant fins ara», va dir un dels homes destacats en les files colomenques, el migcampista Fábio Fonseca.


El mateix jugador va confirmar que els andorrans tenien «una mica de respecte» abans d’enfrontar-se al Breidablik en el primer duel, però que una vegada passat «vam portar el pes del partit i sabem que podem competir de tu a tu amb ells i aconseguir capgirar la situació». L’estratègia de partit serà clau pel desenvolupament d’aquest, i la UE Santa Coloma buscarà materialitzar l’èpica per obtenir un lloc en la següent fase. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT