PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic d’Escaldes confia en el factor camp per passar de ronda

Els escaldencs van treure un valuós empat a Malta (1-1) i volen continuar a la Conference League

Per El Periòdic

Un instant de l’entrenament d’ahir de l’Atlètic d’Escaldes.
Un instant de l’entrenament d’ahir de l’Atlètic d’Escaldes. | RC Audiovisuals

L’Atlètic d’Escaldes està a 90 minuts de fer-se amb el passi a la següent ronda de la Conference League, però per a aconseguir-ho haurà de superar el Gzira United a l’Estadi Nacional, avui a partir de les 19.00 hores. Els escaldencs van treure un valuós empat en l’anada d’aquesta primera fase de classificació de la competició europea, igualant un 1-0 inicial amb un bon gol de Guillaume López.


En aquesta ocasió, els del Principat compten amb el factor camp i amb una afició que els donarà suport, aspectes que només fan que augmentar les possibilitats de l’equip per superar l’eliminatòria. No obstant això, el Gzira ja es va encarregar l’any passat d’eliminar un equip andorrà com va ser la UE Sant Julià, en una nit amarga, ja que els lauredians van caure a la tanda de penals.


Pel que fa al nivell futbolístic, ambdós conjunts es van mostrar molt igualats al Centenary Stadium de Ta’Qali, a Malta, però els jugadors dirigits per Fede Bessone van mostrar una lleugera superioritat en comparació als seus rivals, sobretot en l’àmbit ofensiu en la segona meitat. «Estem molt contents amb el que hem fet fins ara, i penso que demà [avui] pot ser un dia bonic i històric», va declarar Bessone ahir, mentre afegia que «en aquesta ocasió viurem un partit diferent, ja que part de l’avantatge que vam aconseguir en l’anada entenc que va ser fruit del poc estudi que van fer ells de nosaltres, i és clar que ara vindran molt més preparats».


Per al tècnic, el Gzira sortirà «molt més tancat al darrere, perquè a Malta ens van venir a buscar molt aviat i després no van poder aguantar el ritme». És per aquest motiu que, en paraules de Bessone, els escaldencs hauran d’estar molt concentrats en defensa i evitar les errades en tres quarts de cap, així com els contraatacs en contra.


El vestidor es troba tranquil, confiat, ja que al davant només es planteja un escenari positiu en tractar-se d’un primer debut a Europa, mentre que el Gzira «té aquesta pressió de tenir molta més història europea que nosaltres». No obstant això, Bessone no vol una excessiva relaxació, i avui sortiran per la victòria. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT