PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Alexis Bartolomé torna al MoraBanc per jugar la LEB

El jugador va estar a les ordres de Lezkano a l’Oviedo

Per El Periòdic

Bartolomé, amb la samarreta del MoraBanc.
Bartolomé, amb la samarreta del MoraBanc. | BCA

Alexis Bartolomé torna a casa. L’aler pivot, que fa dues temporades que estava cedit a Oviedo, formarà part del primer equip del MoraBanc aquesta temporada a les ordres de Natxo Lezkano, precisament qui ha estat el seu tècnic a la capital asturiana. Bartolomé ha signat una extensió d’un any del seu contracte, que ara el vincula al conjunt tricolor fins al 2024, acceptant així el repte de disputar la LEB Or amb els andorrans aquesta temporada.


«El retorn de l’Alexis [Bartolomé] estava en els nostres plans per aquesta temporada encara que ens haguéssim mantingut a l’ACB», va afirmar el general manager del club, Francesc Solana, que va afegir que «la seva evolució a LEB Or ha estat molt positiva, i volem que tingui un paper important a l’equip».

 

Jelínek s’acomiada

 

David Jelínek, ja com a exjugador del MoraBanc, va publicar ahir una carta de comiat a les seves xarxes socials. «Benvolguda Andorra, no és gens fàcil acomiadar-me de tu, del club, dels aficionats i de tot el país. Després de sis anys junts els nostres camins se separen, i volia donar les gràcies a tothom per fer aquesta la meva casa. Ha sigut un honor defensar la samarreta del MoraBanc i de tot un país», va dir el txec al comunicat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT