PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marc Vidal i Diego Pampín ja vesteixen la samarreta tricolor

L’FC Andorra presenta oficialment els nous fitxatges i es confirma l’interés per Alende i González

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Pampín, Nogués i Vidal, ahir durant l’acte de presentació els dos jugadors.
D’esquerra a dreta: Pampín, Nogués i Vidal, ahir durant l’acte de presentació els dos jugadors. | EL PERIÒDIC

El porter Marc Vidal i el lateral Diego Pampín van ser presentats ahir, de manera oficial, com a nous jugadors de l’FC Andorra per a la nova temporada. La formació de la plantilla continua avançant amb pas ferm de cara a disputar d’aquí a algunes setmanes l’inici de LaLiga Smartbank (Segona Divisió del futbol espanyol), i tant Vidal com Pampín van saber ahir el que és enfundar-se la tricolor, acompanyats pel responsable de la direcció esportiva del club, Jaume Nogués.


«Estem molt contents de presentar dos jugadors que feia temps que estàvem al darrere», va començar explicant Nogués, mentre afegia que, en el cas de Vidal, «feia dos anys que intentàvem que vingués al nostre projecte, ja que es tracta d’un porter modern, amb bon joc de peus, bon un contra un i dominador del joc aeri». D’altra banda, pel que fa a Pampín, «té molt bon joc associatiu, ofensivament també ens pot ajudar molt i és un dels integrants que ens agraden perquè saben entendre el joc que desenvolupem i que l’entrenador demana».


Pampín va ser el primer dels dos nous fitxatges en prendre la paraula, afirmant que «tenia ganes de fer aquest pas, ja que penso que tant el club com jo seguim camins molt similars de creixement». El lateral va confirmar que ja hagués pogut formar part l’any passat de la plantilla tricolor, però que «per diferents motius no va acabar donant-se». Per la seva part, Vidal va afirmar que «venir aquí m’ajudarà molt com a jugador i com a persona. Hi ha una competència sana i intentaré estar preparat». El porter va tenir també paraules de reconeixement cap a Iker Álvarez de Eulate, actual porter del Vila-real B i internacional andorrà, mentre afegia que «vaig passar bons anys al Vila-real, tot i que després al Betis les coses no van sortir com volia, però ara estic aquí i em sento amb ganes i motivat per afrontar aquest repte».

 

Negociacions i baixes

 

Durant la presentació ahir de Marc Vidal i Diego Pampín, Nogués també va confirmar l’interès i, per tant, les negociacions de l’FC Andorra amb dos jugadors: Diego Alende i Jacobo González. Alende, que pertany al Valladolid, va arribar a debutar en Primera amb el Celta la temporada 2015-2016 i va acumular 66 duels en Segona amb el Lugo. Pel que fa a González, el jugador del Sabadell té un any més de contracte, i per a lligar-lo s’hauria de compensar econòmicament l’entitat.
D’igual manera, l’FC Andorra va comunicar ahir l’adeu de tres jugadors. Marc Pedraza, Zourdine i el porter Alejandro Gutiérrez no continuaran al vestidor tricolor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT