PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La direcció esportiva de l'FC Andorra espera vuit o nou arribades més

Les sortides aniran efectuant-se en els pròxims dies

Per El Periòdic

Sarabia i Nogués, en una imatge d'arxiu.
Sarabia i Nogués, en una imatge d'arxiu. | @FCANDORRA

La direcció esportiva de l’FC Andorra, amb Jaume Nogués al capdavant, espera «vuit o nou fitxatges més». Així de clar ho va deixar ahir el mateix Nogués, que va assegurar que «estem tranquils i les coses van al seu ritme». Segons el dirigent, «ens estem trobant que som un equip atractiu, però també que som nouvinguts a la categoria, i estem calibrant quins són els jugadors als quals tenim i no tenim accés». El límit salarial de LaLiga està marcant la política de fitxatges del club, mentre que el conjunt del Principat busca integrants que «vinguin per ambició, a créixer, i no a guanyar diners».

 

Un altre dels temes a tractar pel que fa al mercat estival és la davantera. De moment, únicament Manu Nieto ha confirmat la seva continuïtat com a tricolor, i Eder Sarabia, segons va declarar la setmana passada, s’encomana als jugadors ofensius com a factors diferencials. «Tenim un estil de joc molt marcat, i el continuarem respectant. És per això que el que no farem és fitxar dos jugadors del mateix perfil. Combinarem actituds perquè l’entrenador pugui tenir varietat», va dir Nogués.

 

Finalment, les sortides «estem negociant-les. Volem fer les coses bé i a poc a poc anirem tenint novetats». Nogués va explicar que «no ens volem precipitar, els mercats estan com estan i ha de ser la Primera Divisió la que arrossegui».

PUBLICITAT
PUBLICITAT