La sub-19 acaba cedint en un duel disputat contra Bèlgica

Els jugadors dirigits per Aitor Garcia cauen per 2-3 en l’últim partit del Preeuropeu

Un instant del duel entre Andorra i Bèlgica d’ahir.
Un instant del duel entre Andorra i Bèlgica d’ahir. | FAF

La selecció sub-19 de futbol sala va perdre per 2-3 davant Bèlgica en un duel disputat fins al final en el que va ser l’últim partit de la ronda principal del Preeuropeu, que s’ha disputat al l’FMF Futsal Arena de Ciorescu (Moldàvia).

Pel que fa a la trobada, els dos conjunts es van mantenir igualats en tots els aspectes durant gairebé tota la primera meitat, fins que en el minut 15 Vandenplas va obrir el marcador, perquè poc després Morando fes el 0-2 just abans del descans.

La reacció tricolor no es va fer esperar, i Villalta, dos minuts després que l’àrbitre xiulés la represa, va retallar distàncies. Les ocasions es van anar succeint en les dues porteries, però Bèlgica va comptar amb una mica més d’encert i El Haria, a falta de set minuts pel final, va establir l’1-3. No obstant això, Guillem Jeansou va donar esperances als andorrans amb el 2-3, però no va haver-hi temps per a més.

«Acabem amb un regust agredolç perquè hem tingut la victòria a tocar contra una gran selecció com Bèlgica», va dir el seleccionador sub-19, Aitor Garcia, mentre afegia que «amb els dies li treure’m el valor que es mereix a tot el que hem fet durant aquesta fase de classificació».