PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marc Vidal arriba per reforçar la porteria de l’FC Andorra

El guardameta de 22 anys format al Vila-real signa per dues temporades provinent del Betis B

Per El Periòdic

Vidal durant un partit amb el Betis Deportivo..
Vidal durant un partit amb el Betis Deportivo.. | Betis Deportivo

La direcció esportiva de l’FC Andorra va anunciar de manera oficial la incorporació de Marc Vidal, de 22 anys, que arriba amb la carta de llibertat procedent del Betis Deportivo i signa per a dues temporades amb l’entitat tricolor. D’aquesta manera, Vidal s’afegeix a la nòmina de porters amb la qual compta l’entrenador del conjunt del Principat, Eder Sarabia, després del fitxatge de Raúl Lizoain i amb Nico Ratti que repeteix de la temporada passada.


El jove porter, format a les categories inferiors del club de la seva ciutat natal, el Vila-real, va militar la temporada passada a les files d’un altre filial d’un equip de primera divisió, en aquest cas el Betis. Amb el conjunt verd-i-blanc, Vidal va disputar un total de 15 partits, i l’aficionat tricolor el pot recordar del seu duel de tornada contra l’FC Andorra a terres andaluses. 


El guardameta castellonenc va ser un dels destacats en la derrota del conjunt de Sarabia al camp del Betis Deportivo (3-2), evitant la reacció tricolor en el segon temps gràcies a una gran varietat d’intervencions clau pel seu equip.


La porteria, complerta / Amb l’arribada de Vidal, Sarabia ja té els tres porters necessaris per a disputar LaLiga Smartbank. «Destaca per ser un porter modern, que domina totes les facetes i amb un gran capacitat de comprensió del joc. A més, té una gran qualitat tècnica amb la pilota als peus, un aspecte clau en l’estil de joc de Sarabia», es va explicar des de l’entitat tricolor. Ara, caldrà esperar per veure qui es fa amb la titularitat sota pals o si el tècnic basc alternarà igual que feia l’any passat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT