Doria aconsegueix la medalla de bronze en Kayak Extrem

La palista andorrana finalitza el Mundial sub-23 a Ivrea amb dos metalls penjats

Doria, al podi a Ivrea.
Doria, al podi a Ivrea. | @ivreaworlds

La palista andorrana Mònica Doria va finalitzar la seva participació en el Mundial sub-23 amb dues medalles de bronze penjades. La tricolor va aconseguir ahir el segon metall del campionat en acabar en tercera posició en la final de la prova de Kayak Extrem que es va disputar ahir. La del Principat va quedar per darrere de la britànica Nikita Setchell, que es va endut l’or, i de la suïssa Naemi Braendle, que va assolir la segona posició.

Doria s’havia classificat per a la final com a vencedora de la seva semifinal, per davant de les suïsses Naemi Braendle i Alena Marx, i de l’espanyola Clara Gonzalez. Anteriorment, la palista andorrana també havia estat la vencedora en els seus quarts de final, fet que ja deixava entreveure l’alt nivell que la tricolor havia establert.

Cal recordar també que, en aquest Mundial sub-23 disputat a la localitat italiana d’Ivrea, Doria ja va aconseguir el divendres  passat el bronze en la modalitat de K1 (caiac), mentre que, d’altra banda, una mala baixada el dissabte en la modalitat de C1 (canoa) la va deixar fora de la final i de la lluita per les medalles. D’aquesta manera, l’esportista del Principat tanca amb bones sensacions l’estada italiana.