La sub-19 es refà i venç Moldàvia per 4-5 en el segon partit de l’Europeu

Els jugadors dirigits per Aitor Garcia obtenen la seva primera victòria de la fase

Una jugada del duel entre Andorra i Moldàvia d'ahir.
Una jugada del duel entre Andorra i Moldàvia d'ahir. | FAF

La selecció sub-19 de futbol sala es va refer ahir de la derrota patida en la primera jornada de la ronda principal del Preeuropeu que està portant-se a ter a Moldàvia, concretament a l’FMF Futsal Arena de Ciorescu. Els joves dirigits per Aitor Garcia van vèncer el combinat amfitrió per 4-5 en un partit que va estar molt disputat fins al final.

Andorra va plantejar una pressió intensa des del primer minut, i gràcies a això van poder encetar el marcador. Una jugada d’estratègia arran d’una treta de banda va acabar amb Nil Manchado enviant la pilota dins de la porteria als 48 segons de partit. Poc després, Roc Torres va rebre l’esfèric completament sol arran d’aquesta mateixa pressió dels tricolor, materialitzant el 0-2.

A partir d’aquí Moldàvia va reaccionar a un gol de Crasilov, però Manchado va tornar a igualar diferències fent l’1-3. Ja en la segona meitat, els moldaus picarien primer, però Torres capgiraria de nou fent el 2-4 i, just un minut després, Pol Villalta va establir el 2-5. A falta de cinc minuts pel final, Chiriac i Bestanco posarien l’esglai en la banqueta tricolor amb el 4-5, però el marcador ja no es va moure més, decantant la balança a favor dels andorrans. «Hem treballat molt bé l’estratègia i poder puntuar en una fase amb equips de tant nivell per a nosaltres és un orgull», va declarar Garcia en acabar la jornada.