PUBLICITAT

Retencions de sortida des de la capital fins la frontera espanyola

  • Ahir es van registrar congestions del trànsit de més d'un quilòmetre i mig
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cues de vehicles al centre de Sant Julià de Lòria. Foto: TONY LARA

L'afluència d'esquiadors en aquest bon cap de setmana d'afluència a les pistes també va tenir el seu ressó a les carreteres. L'operació sortida produïda ahir va registrar retencions del trànsit que es van iniciar a l'avinguda d'Enclar, continuant pel vial de Pobladó i fins el centre de Sant Julià. Unes retencions que a partir de les set de la tarda es van fer més llargues fins la frontera del Riu Runer.

Així ho van explicar des de l'Agència de Mobilitat que van manifestar que durant el dia d'ahir i tant de matí, d'entrada, com de tarda en l'operació sortida del cap de setmana, es van registrar cues de més d'un quilòmetre i mig sobretot en la frontera hispano-andorrana.

Des de Mobilitat van manifestar que aquest cap de setmana s'ha manifestat un increment de trànsit de vehicle a les principals carreteres de la xarxa viària del Principat.

Tot i això, val a dir que la circulació durant el cap de setmana, a excepció de les hores punta de sortida i d'entrada s'ha resolt d'una manera satisfactòria i amb poques incidències a destacar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT