PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovet aposta pel MoraBanc i serà «un pilar» per tornar a l’ACB

El pivot català confia en el projecte i assegura que l’any vinent Andorra tornarà a l’elit competitiva

Per El Periòdic

Nacho Llovet i Francesc Solana, durant la compareixènça del jugador.
Nacho Llovet i Francesc Solana, durant la compareixènça del jugador. | EL PERIÒDIC

Nacho Llovet va comparèixer ahir arran de la seva renovació amb el MoraBanc, que es va fer oficial fa uns dies. El jugador, acompanyat pel general manager del club, Francesc Solana, va explicar els motius pels quals ha decidit romandre una temporada més com a tricolor.


«La temporada passada va ser la més difícil de la meva carrera, i una vegada consolidat el descens et passen moltíssimes coses pel cap, però el club de seguida em va demostrar la seva confiança i em va dir que el que havia passat no ho podíem canviar, però sí reconstruir-ho», va detallar Llovet. El pivot, que segons va confirmar, va tenir interessos de clubs ACB per continuar a l’elit, va deixar clar que «vull demostrar al club el meu compromís, les meves ganes i l’ambició per fer front a aquest repte», mentre afegia que «hem de fer aquest petit parèntesis pel que fa al creixement del club, recuperar les bases i tornar al lloc on ens mereixem, que és l’ACB».


Tot i això, el català va afirmar haver tingut «dubtes», ja que feia 12 anys que lluitava a la màxima categoria, però el club i el nou entrenador, Natxo Lezkano, «em van preguntar si hi creia, i si la resposta era afirmativa, em volien aquí per liderar el projecte, intentant fer que l’equip sigui millor». Llovet, de moment, és l’únic que repetirà de la temporada passada, i va confirmar que havia parlat amb alguns companys perquè apostessin com ell, però «tot i ser un repte maco, és molt difícil, i entenc que hi hagi molts que tinguin por o que no vulguin abandonar l’ACB».


Pel que fa al nivell que presentarà la LEB Or, «que ningú es pensi que serà un camí fàcil, però és clar que assolible, perquè si no penséssim així no estaríem aquí, i estic convençut que l’any que ve Andorra tornarà a estar a l’ACB». Per la seva part, Solana va assegurar que «poder comptar amb Nacho [Llovet], i que ell hagi apostat per nosaltres, és fonamental de cara a un any il·lusionant, i serà un pilar».


Sobre els fitxatges de Rafa Luz i Juan Rubio, el català va dir que «el que és segur és que tindrem un equip amb caràcter». Finalment, la sortida d’Oriol Paulí direcció FC Barcelona sembla imminent, i el jugador «ja sap el que ha de fer per desvincular-se de nosaltres», va dir Solana, que també va confirmar la finalització de les relacions amb l’argentí Fausto Ruesga. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT