PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE Santa Coloma enceta la Conference contra el Breidablik

Els colomencs busquen deixar tancada l’eliminatòria abans de disputar la tornada en terres islandeses

Per El Periòdic

Un instant de l’entrenament d’ahir de la UE Santa Coloma a l’Estadi Nacional.
Un instant de l’entrenament d’ahir de la UE Santa Coloma a l’Estadi Nacional. | UE Santa Coloma

La UE Santa Coloma prepara el seu debut europeu a la Conforence League. L’equip disputa avui l’anada de la primera fase de classificació de la competició europea davant el Breidablik, a partir de les 17.00 hores a l’Estadi Nacional.


Els isalndesos lideren la seva lliga (ja que es troben en plena competició) en acabar la primera volta amb 9 punts d’avantatge sobre el Vikingur, rival que va eliminar l’Inter d’Escaldes a la Champions League. Sobre les intencions dels colomencs, el seu entrenador, Juan Velasco, ho té clar: «La nostra idea és sorprendre’ls al camp, ser valents, estar junts i intentar recuperar per finalitzar ràpid».


Velasco també va fer incís en el fet de «no donar-los massa espais». En aquest sentit, l’anàlisi dels colomencs apunta que el Breidablik serà un rival ofensiu, però despistat en defensa, i davant d’aquesta situació l’entrenador va afirmar que «intentarem explotar aquesta situació mitjançant sortides ràpides amb David Virgili i Joel Paredes».


D’altra banda, l’internacional tricolor Marc Rebés va declarar que «estem disposats a gaudir del premi que hem obtingut després de fer una gran temporada l’any passat», i va afegir que «esperarem a veure què és el que proposen i, a partir d’aquí, ens anirem adaptant a mesura que vagin passant els minuts». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT