PUBLICITAT

Marc Gutiérrez sentencia les G.Sèries BPA a la 4a jornada

  • L'emoció de l'última prova de dissabte vinent serà conèixer el subcampió, Naudi o Font
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Gutiérrez, perseguit per Font, en un revolt del circuit que dissabte van fer en direcció contrària a l'habitual. Foto: JAS

La 4a jornada de les GSèries BPA, la penúltima del calendari, va viure una vegada més el triomf de Marc Gutiérrez en la màxima categoria de 4RM -quatre de quatre-, i amb això, el pilot andorrà, que tornava aquest any a la competició sobre gel del Principat, va deixar sentenciada una cita en la qual només haurà d'estar present a l'última cursa -12 de febrer- per ser campió. A la categoria 2RM es va imposar sense discussió Joel Guerrero (Peugeot 205) per davant d'un Simó Sala (Volkswagen Golf) líder.

A la quarta jornada, on també van córrer els pilots dakarians Nani Roma (Mitsubishi 4x4) i Cyril Despres (Mini 4x2), les curses es feien en sentit contrari a l'habitual. Això significava agafar la recta de meta en baixada i reduir tot per agafar el primer revolt a dretes sense ensurts. Per culpa d'això, abans de la cursa hi havia incertesa i tensió en l'ambient, però una vegada va començar tot, ja era qüestió de sobreviure. Gutiérrez dominava els entrenaments mentre que Joel Font feia la volta ràpida, mentre que Albareda (Lancia Delta), amb el primer TurismeG -és l'actual campió, però aquest any és a la general 6è-, se situava tercer. Gutiérrez i Font repetien en la primera sèrie, mentre que el tercer lloc era ara per Ferran Font amb altre Turisme G (Fiesta), situació que es calcava a la segona sèrie. A la primera final, Joel Font vencia, mentre que a la segona el guanyador era Gutiérrez. Amb aquest resultats, Gutiérrez és ja campió -si participa dissabte vinent- i Font és la sorpresa d'aquesta edició, ja que lluitarà per ser subcampió contra Ferran Naudi.

En 2RM, la primera final va ser per Joan Sala després d'una aturada perquè Lluís Bigordà va bolcar, mentre que la segona va tenir Joel Guerrero de vencedor, en una cursa amb gran actuació de Joan Vinyes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT