PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sandra Tudó serà la nova secretària general del Comú d'Escaldes-Engordany

A partir del mes de setembre substituirà Cerni Escalé, que engega un nou partit polític

Per El Periòdic

La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, qui agafa el relleu de Cerni Escalé com a secretari general del Comú d'Escaldes-Engordany.
La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, qui agafa el relleu de Cerni Escalé com a secretari general del Comú d'Escaldes-Engordany. | ANA/A.S.

La consellera de Movem Ordino, Sandra Tudó, agafarà el relleu de Cerni Escalé al capdavant de la secretaria general del Comú d'Escaldes-Engordany. Ho han manifestat des de la corporació en un comunicat on expliquen que la consellera de Movem Ordino, directora de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino i codirectora de l'Esbart de les Valls del Nord s'incorporarà al setembre, tot i que en un primer moment treballarà braç a braç amb el secretari general per assegurar una transició ordenada i tranquil·la.

"Després de 26 anys treballant a l'educació era el moment d'acceptar aquest repte", ha indicat la mateixa Tudó en declaracions a EL PERIÒDIC, que va confirmar que la seva entrada a partir del mes del setembre es dona per poder donar per tancat el curs d'enguany i amb posterioritat a les vacances estivals. 

Així mateix, tot i assegurar que aquest càrrec no suposaria una incompatibilitat amb el seu lloc al Comú d'Ordino, on és consellera de l'oposició, va compartir que deixarà aquesta responsabilitat. "A partir de l'1 de setembre valoraré quan marxo, però vull tancar diferents aspectes de treball de les diferents comissions", va exposar Tudó, que va refermar que "tot i no tenir una data decidida en aquests moments, puc avançar que no serà més enllà del desembre".

Cal recordar que Escalé va anunciar la setmana passada que deixava el càrrec al comú escaldenc per començar un nou projecte dins de la política nacional amb el moviment ideològic Concòrdia amb la voluntat d'incidir en el model de país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT