L'Andorra cau estrepitosament per 3-1 contra el Burgos

BURGOS

La Universidad de Burgos ja no era la banda de la primera volta, i el CV Andorra, afectat ahir més que el dia anterior pel cansament i per les baixes -només vuit jugadors disponibles- va caure amb un 3-1 que ara l'obliga a «guanya tots els partits que queden», segons va dir ahir l'entrenador andorrà, Lluís Hillaire.

En el segon partit del cap de setmana -dissabte l'Andorra va caure per 3-0 a la pista del Textil Santanderina-, els del Principat es van trobar fora de joc en un primer set en què no trobaven el ritme de joc. Això ho van pagar i els universitaris es van imposar per 25-22 en gairebé mitja hora de set. En el segon parcial, el CV Andorra va semblar desaparèixer de la pista i l'equip local es va tornar a apuntar el set amb 25-16. En el tercer parcial, però, els andorrans van semblar reaccionar, tot i que amb un 2-0 en el marcador la cosa estava més que complicada, sobretot pel que es veia a la pista, amb un Burgos molt ficat en el partit i amb gairebé tot de cara, i amb un Andorra que no trobava el seu joc i res no el sortia bé.

El CVA va agafar una mica d'aire amb el 26-28 que posava el 2-1 en el marcador, però en el següent set els locals van acabar imposant-se per 29-27 en un final marcat per algunes accions polèmiques -»dues decisions arbitrals que ens van perjudicar», va dir ahir Hillaire- i el cansament dels visitants. «Ara haurem de guanyar-ho tot, és una relliscada important», hi va afegir el tècnic.