PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Atlètic d’Escaldes inicia el seu camí a la Conference

Els andorrans es veuen les cares amb el Gzira United de la lliga de Malta

Per El Periòdic

Un instant de l’entrenament de l’Atlètic d’Escaldes a Malta.
Un instant de l’entrenament de l’Atlètic d’Escaldes a Malta. | Atlètic Escaldes

L’Atlètic d’Escaldes comença el seu camí a la Conference League, i ho fa avui, a partir de les 19.00 hores, al Centenary Stadium de Ta’Qali (Malta), que acull l’anada de la primera fase de classificació de la competició europea que enfrontarà els escaldencs amb el Gzira United FC de la Premier League maltesa.

 
Els andorrans, que van acabar en quarta posició a la Lliga Multisegur, volen portar-se un resultat positiu per poder decidir l’eliminatoria a Andorra. No obstant això, el Gzira United ja sap el que es eliminar un equip del Principat en aquesta fase de la Conference League. Els maltesos també van ser els rivals de la UE Sant Julià la temporada passada, i es van fer amb el passi a la següent ronda després d’eliminar els locals a la tanda de penals.


Plantilla renovada

 

L’Atlètic Escaldes va començar la seva particular revolució de la plantilla amb el relleu a la banqueta. Albert Gómez va deixar el càrrec, i el seu lloc el va ocupar Fede Bessone, mentre que Luigi San Nicolás, Adri Rodrigues, Juanma Miranda, José Luis Montano, Mario Urrecho i Jesús Álvarez van abandonar la disciplina escaldenca per deixar lloc a jugadors com Guillaume Lopez, Xavi Puerto o Hamza, tots ells amb experiència europea. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT