PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna ‘A ritme d’estiu’ amb la diada de l’acordió i bruixeria

Tot i que la zona d’aigua està tancada, també es pretén reactivar la Cala laurediana

Per El Periòdic

Cobo i Codina, ahir en moment de la presentació ‘A ritme d’estiu’.
Cobo i Codina, ahir en moment de la presentació ‘A ritme d’estiu’. | ANA/A.S.

El Comú de Sant Julià de Lòria va presentar ahir la tercera edició de A ritme d’estiu que enguany inclou més d’una cinquantena d’activitats des d’aquest dilluns 4 de juliol i fins al 7 de setembre. La cònsol menor, Mireia Codina, va recordar que aquesta proposta va néixer durant la pandèmia amb l’objectiu d’organitzar activitats que van des dels més petits fins a la gent gran amb la col·laboració dels departaments de Cultura, Esports, Turisme i Social del comú. «Intentem donar sortida a diferents activitats musicals, teatrals o esportives per a tots els públics», va expressar la cònsol menor. En la programació d’aquest estiu, també s’hi inclou la segona diada de l’acordió i les primeres jornades de bruixeria.

Codina també va explicar que el centre d’aquest A ritme d’estiu serà la plaça Sant Roc, la Major, la Germandat i l’Espai Laurèdia Jove. A més, volen reactivar la Cala laurediana, i per aquest motiu, «hem instal·lat uns inflables que estaran oberts entre les 16.00 i les 20.00 hores i seran gratuïts», afegint que de moment, la zona d’aigua està tancada tot i que ja hi ha gent que es banya.

Per la seva banda, la cap del Departament de Serveis Socials i Participació Ciutadana, Montse Cobo, va detallar les diferents activitats que es duran a terme a la parròquia durant aquests mesos d’estiu. Així, el tret de sortida es va fer ahir al matí a la plaça Sant Roc amb activitats de manteniment físic per a la gent gran. Aquestes activitats es duran a terme tots els dilluns i els divendres. A més, cada dilluns de juliol i agost, el Departament de Cultura ha organitzat activitats durant la tarda i el vespre a la plaça Major, que ja van arrencar ahir a les 17.00 hores amb l’espectacle Giravolta Titelles. A continuació, a les 20.00 hores serà el torn per la música , que va engegar Odara Trio.

Entre les diferents propostes, Cobo va informar que l’escola d’art farà tallers d’iniciació a la ceràmica i una ruta entorn de l’obra de Sergi Mas, i que la biblioteca organitzarà diversos contacontes. Quant a la vessant més esportiva, tots els dimarts a les 20.00 hores a la plaça de la Germandat hi haurà una activitat, que s’iniciarà el dimarts 5 de juliol amb una sessió de cardio-txa a càrrec de Venancio Saldaña. Entre les diferents propostes, també hi haurà un dia que es farà zumba, un altre cardio-boxing o de Hiit, entre d’altres. Codina va afegir que durant la setmana de la festa major, algunes activitats es pararan. Tot el calendari i la informació al voltant de les activitats es pot trobar a www.santjulia.ad, segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT