PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comencen les obres a l’Estadi Comunal per acollir la Conference

L’objectiu, a contrarellotge, és que la nova herba hagi arrelat abans del dia 14

Per El Periòdic

L’Estadi Comunal Joan Samarra, en una imatge d’arxiu.
L’Estadi Comunal Joan Samarra, en una imatge d’arxiu. | ANA / Arxiu

Els operaris ja han començat els treballs de recondicionament necessaris perquè l’Estadi Comunal Joan Samarra pugui acollir els partits de la Conference League que han de disputar tant l’Atlètic d’Escaldes com l’Inter Club d’Escaldes. Per la seva part, la UE Santa Coloma seria l’únic equip andorrà en disputar la seva eliminatòria europea a casa a l’Estadi Nacional. Les obren van començar ahir al matí, amb treballs que consisteixen a reemplaçar els panells d’herba fets malbé per altres de nous, amb l’objectiu principal que aquests hagin arrelat abans de la primera trobada, que tindrà lloc el pròxim dia 14 de juliol.


Tal com ja va anunciar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, els costos econòmics de condicionament aniran a càrrec de l’FC Andorra, que vol rebre el vistiplau de la UEFA perquè el partit de Conference League entre l’Atlètic Club d’Escaldes i el Gzira de Malta pugui disputar-se al Joan Samarra.


Tanmateix, l’entitat rectora del futbol europeu no ha rebut, de moment, cap petició de canvi de manera oficial, per la qual cosa els duels andorrans encara consten a l’Estadi Nacional, i serà la UEFA qui determinarà la viabilitat del Comunal. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT