PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Llovet es queda

El pivot català renova el seu compromís amb el MoraBanc fins a dues temporades si s’aconsegueix l’ascens

Per El Periòdic

Llovet en un partit de l’any passat.
Llovet en un partit de l’any passat. | acb Photo / Albert Martín

Nacho Llovet es queda. Així ho va comunicar ahir el MoraBanc i també el mateix jugador a les seves xarxes socials.El pivot català, que encara té contracte en vigor amb el club del Principat, va signar una renovació per dues temporades més si l’equip aconsegueix l’ascens a l’ACB. Aquesta serà la quarta temporada de l’internacional espanyol amb el MoraBanc i, a més, suposa un èxit pel que fa a la planificació de la plantilla de cara a la pròxima temporada, ja que Llovet era un dels cinc integrants de l’any passat que la direcció tècnica volia que continués.


«Que un jugador internacional amb la selecció espanyola es comprometi amb el nostre projecte a LEB Or és el primer pas per a aconseguir l’objectiu que tindrem la temporada vinent», va afirmar ahir el general manager del MoraBanc, Francesc Solana, que també va afegir que «serà una competició molt complicada, i un jugador de l’experiència de Llovet ha de ser molt important per nosaltres».


Per la seva part, Llovet va afirmar estar «molt orgullós de dir que el meu compromís amb el club és màxim. Moltes gràcies per la confiança i aquesta temporada lluitarem plegats per un propòsit molt clar». Amb la renovació del pivot, el MoraBanc comença el seu capítol de fitxatges després d’haver gestionat gran part de les sortides, com les d’Amine Noua, Babatunde Olumuyiwa, Conor Morgan i David Jelínek, a banda de la resta de jugadors que finalitzaven el seu contracte amb l’entitat tricolor. Ara, el gran nom a desencallar serà el d’Oriol Paulí.


Intensitat a la pista

 

Amb la retenció de Llovet, el MoraBanc suma intensitat defensiva al projecte de LEB Or. Un jugador amb experiència i que encaixaria dins del perfil desitjat per l’entrenador, Natxo Lezkano. En total, el català va sumar 24 partits d’ACB la temporada passada, registrant 17 minuts de joc per partit, 4 punts, 3,2 rebots i gairebé una assistència de mitjana.


Tot i la seva habilitat a la zona interior, Llovet també va aconseguir un 46,4% d’efectivitat en els seus tirs de dos punts, i ja cap al tram final de la temporada es va anar animant també des de la línia exterior, marcat un 36,4% d’efectivitat.


Cal recalcar també que aquest pas per la LEB Or serà relativament nou per a Llovet, ja que s’ha passat les 12 últimes temporades militant en equips ACB, concretament en tres com són el Joventut de Badalona, el Monbus Obradoiro i, finalment, el MoraBanc. No obstant això, el jugador ha demostrat tenir la capacitat de lideratge i intensitat a sobre del parquet que, per a Lezkano, són factors clau per poder ascendir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT