PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Esbart Sant Romà inicia els actes dels ‘Vespres d’Estiu’

La primera actuació incorpora elements del folklore popular

Per El Periòdic

Un moment de la primera actuació de l’Esbart Sant Romà a Encamp.
Un moment de la primera actuació de l’Esbart Sant Romà a Encamp. | Comú d\'Encamp

L’Esbart Sant Romà, amb Traces de Folk, ha donat el tret de sortida als Vespres d’Estiu el cicle cultural que el Comú d’Encamp ha preparat a les tardes i vespres d’estiu tant a Encamp com al Pas de la Casa i que conjuntament amb l’Encamp en Clau de Llum, que torna al seu horari nocturn com abans de la pandèmia, seran la principal oferta cultural i d’oci a l’aire lliure per aquest estiu a la parròquia.

L’Esbart Sant Romà va omplir dissabte la plaça dels Arínsols amb «Traces de Folk» tres peces musicals arranjades i unides per Lluís Cartes especialment per l’ocasió. La nova composició interpretada per una vintena de ballarins del cos de dansa de l’esbart, va tenir com a fil conductor el so dels instruments de percussió que varen ser presents a l’escenari quan els ballarins van combinar la dansa amb bastons, caixes, panderetes, panderos i xiulets que tocaven ells mateixos convertint-se en músics i dansaires en la mateixa peça. La coreografia es va caracteritzar per la seva dificultat tècnica i d’execució i pel fet de tenir com a fil conductor diferents elements, «traces», del folklore popular i d’aquí el nom de l’espectacle.

Els Vespres d’Estiu tindran lloc els dijous, en el cas del Pas de la Casa, l’horari és avançat a partir de les 16.00 hores i a Encamp a les 19.30 hores exceptuant els autocinemes que començaran a les 22.00 hores. Tota la programació es pot consultar al web del Comú d’Encamp. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT