PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra confirma el retorn de Marc Aguado com a cedit

El jugador renova amb el Saragossa fins al 2025 i no hi haurà opció de compra tricolor

Per El Periòdic

Aguado durant l’últim partit de l’FC Andorra a casa aquesta temporada.
Aguado durant l’últim partit de l’FC Andorra a casa aquesta temporada. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va confirmar ahir el que tothom ja sabia, i és que Marc Aguado seguirà una temporada més a les files del conjunt tricolor. El migcampista complirà, així, la seva tercera cessió consecutiva al Principat procedent del Reial Saragossa, club amb el qual ha renovat fins al 2025. Tot i que els detalls dels contracte no s’han fet públics, des de Saragossa s’ha confirmat que, finalment, l’FC Andorra no disposarà d’una opció de compra, detall pel qual la direcció tècnica tricolor havia lluitat. D’aquesta manera, el jugador tornarà a pertànyer als saragossans una vegada finalitzat el prèstec.


Aguado ha estat peça fonamental en els esquemes d’Eder Sarabia, consolidant-se aquest any com un dels jugadors destacats de la categoria, arribant a disputar 34 partits (32 de lliga i dos de copa), gairebé tots els possibles tenint en compte que es va perdre els quatre primers de la temporada per sanció.


«Tenia molt clar que volia gaudir de la primera experiència del club a segona divisió. Tinc moltes ganes de retrobar-me amb els companys i estic segur que serà un gran any», va dir Aguado després de firmar. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT