Pol Moya es queda a vuit centèsimes de la final

L'andorrà marca un temps d’1.49.39 i avui correrà els 1.500 metres

Moya en una imatge d’arxiu.
Moya en una imatge d’arxiu. | FAA

L’atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) Pol Moya es va quedar ahir a només vuit centèsimes d’aconseguir un lloc en la final de la prova dels 800 metres llisos als Jocs del Mediterrani. El corredor tricolor va romandre al capdavant de la cursa en tot moment, però malauradament va acabar sent superat en els últims metres pel favorit, l’algerià Yassine Hethat, i tampoc va poder guanyar-li la posició al portuguès José Carlo Pinto.

La segona plaça li hauria donat a Moya un lloc en la final, ja que per temps, en donar-se una cursa més lenta, no hagués pogut classificar. Tot i això, la tercera plaça del tricolor, que va marcar un temps d’1.49.39, va ser el més a prop que ha estat un corredor andorrà de participar en una final, des de la 8a posició de Toni Bernadó als Jocs del Mediterrani del 2001.