PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lomero registra una millor marca als 50 papallona

Tudó i Ramírez es queden molt a prop de les seves màximes als 50 lliures

Per El Periòdic

D’esquerra a dreta: Pelegrina, Tudó, Ramírez i Lomero, a Orà.
D’esquerra a dreta: Pelegrina, Tudó, Ramírez i Lomero, a Orà. | FAN

Els nedadors de la Federació Andorrana de Natació (FAN) Nàdia Tudó, Mònica Ramírez i Tomàs Lomero van tenir ahir el seu debut als Jocs del Mediterrani, que estan portant-se a terme a Orà (Algèria). Tudó i Ramírez van ser les primeres en llençar-se a l’aigua per competir en les diferents sèries dels 50 metres lliures, quedant-se ambdues a tocar de les seves millors marques en aquesta prova.


Tanamteix, el resultat destacat va ser per a Lomero, que va registrar una millor marca personal en els 50 metres papallona gràcies a un temps de 24.47, sent 12è a la general. Ramírez va signar una 20a plaça amb un temps de 27.34, sent l’objectiu de la nedadora superar els 27.14 que marquen el rècord nacional de la prova i que ella mateixa poseeix, quedant-se molt a prop. D’altra banda, Tudó també va nedar els 50 lliures, sent 21a amb un temps de 27.99, molt a porp dels 27.76 que registra com a millor marca, tot i que la prova clau per a la de la FAN seran els 200 metres braça. 


«L’objectiu amb Tomàs [Lomero] era quedar dins del top8, però ens hem trobat amb molt nivell, tot i que estem contents», va declarar a aquest mitjà el tècnic de la FAN, Sergio Rayo, una vegada acabada la jornada. Rayo també va voler fer una valoració general d’aquesta posada en escena dels competidors tricolor, afirmant que «han fet una gran feina, s’han trobat còmodes a l’aigua i han estat molt a prop de fer-se amb els objectius personals marcats. És per això que, personalment, estic molt content de la feina feta». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT