La selecció femenina cau contra Kosovo per 56-77

Les andorranes donen la cara i milloren sobre el parquet

Brunet durant una jugada del partit d’ahir.
Brunet durant una jugada del partit d’ahir. | FIBA

La selecció absoluta femenina de bàsquet va millorar notablement la seva actuació en la segona jornada de l’European Championship for Small Countries de la FIBA que es troben disputant a Xipre. Després d’una dura derrota amb Noruega en la primera data, ahir les del Principat van poder lluitar de tu a tu amb Kosovo. Tot i acabar cedint per 56-77, les jugadores dirigides per Jaume Tomàs van millorar en joc i intensitat, i van arribar a superar les seves rivals en el segon quart (17-16).

Els primers 10 minuts van afavorir Kosovo, que va entrar millor a la pista, però a poc a poc les tricolor es van aclimatar fins a reduir distàncies al descans (32-41). Amb el partit obert a falta de dos quarts, el conjunt tricolor va prémer en el tercer període sense arribar a l’efectivitat de les seves rivals (43-57). Finalment, el marcador es tancaria amb el resultat final de 56-77, que demostra una bona evolució del conjunt tricolor en aquesta competició. Cristina Rabasa va ser la millor de les andorranes, amb 11 punts i sis rebots.