La selecció absoluta venç l’Azerbaidjan en el seu debut

Els homes de Cristian Vegas lluiten fins a l’últim minut i Sergi Serrato s’alça com a millor jugador del partit

Colom en una jugada del partit d’ahir.
Colom en una jugada del partit d’ahir. | FIBA

La selecció absoluta masculina de bàsquet va debutar ahir amb victòria a l’European Championship for Small Countries de la FIBA, en vèncer l’Azerbaidjan per 69-72 en un partit d’infart. De fet, el conjunt que va actuar ahir com a local va tenir la cistella de l’empat en l’últim segon, però Hamzayev va errar el triple, donant l’alegria als tricolor.

El duel va començar d’allò més igualat. Tant va ser així que al final dels primers 10 minuts el marcador assenyalava un 16-17 a favor dels andorrans, i aquesta va ser la dinàmica durant tota la trobada. Ja en el segon període, ambdós equips van prémer l’accelerador, i amb un parcial de 22-23 Andorra se’n va anar al descans amb un avantatge de dos punts.

En la represa, al parquet es va poder veure un estil molt similar al del primer quart, amb els dos equips intentant assegurant les cistelles. Finalment, la trobada es va decidir amb dos tirs lliures que Colom no va perdonar, i després Hamzayev no va poder materialitzar l’empat amb un tir llunyà en els últims segons. Sergi Serrato va ser el millor dels tricolor amb 20 punts i quatre rebots.