PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El pròleg de l’Andorra MTB acull més de 300 corredors

L’esdeveniment ciclista tindrà avui la primera etapa amb 42 quilòmetres

Per El Periòdic

Un instant de l’etapa pròleg d’ahir.
Un instant de l’etapa pròleg d’ahir. | Andorra MTB Classic Pyrenees

L’Andorra Mountain Bike Clàssic va donar el tret de sortida ahir amb una etapa pròleg de 19 quilòmetres, la qual va acollir més de 300 participants d’arreu del món. Els competidors van tenir Llorts i la Ruta del Ferro com a punts forts del traçat, i la jornada va servir per escalfar motors de cara a les següents etapes, que s’allargaran fins al dissabte.


L’Andorra Mountain Bike Classic va tenir el seu punt de sortida a la plaça de les Fontetes de la Massana, i l’opinió general que van mostrar els diferents participants va resultar força positiva. Aquesta visió la va recalcar també el conseller d’Esports de la Massana, Kevin Poulet, que va afirmar en declaracions a un mitjà del país que «tornem a donar aquesta força al ciclisme a la nostra parròquia que ens posicionen a escala mundial pel que fa a aquest esport».


Entre les cares conegudes en la competició es va deixar veure la del pilot de MotoGP, Maverick Viñales, que continua amb fortes arrels al país. D’igual manera, la internacionalitat de la prova ha sorprès fins i tot els organitzadors, així com el gran nombre d’inscrits.


Ara, amb el pròleg finalitzat, l’Andorra MTB Clàssic continuarà el seu calendari establert amb la posada en marxa de la primera etapa, que comptarà amb un total de 42 quilòmetres i 1.550 metres de desnivell positiu, i que tindrà la sortida i l’arribada a la Massana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT