PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les pèrdues econòmiques de Naturland baixen del milió d’euros

La societat Camprabassa ha ingressat més de quatre milions el que va d’any

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del director de Naturland, Xabier Ajona.
Imatge d’arxiu del director de Naturland, Xabier Ajona. | Naturland

Naturland va tancar el 2021 amb uns ingressos de 3,5 milions d’euros, només un 4,5% menys que l’any 2019, l’últim any d’activitat abans de la pandèmia de la covid i que ja va mostrar alguns dels millors números de la societat fins a la data. Amb tot, el 2022 ha millorat amb escreix aquestes xifres, amb unes pèrdues que per primera vegada en anys, baixen d’un milió d’euros, fins als 994.208 euros i de les quals més d’un 75% són amortitzacions. Aquest fet ha permès que les aportacions comunals s’hagin reduït a 500.000 euros, lluny dels l’1,4 milions i l’1,3 milions del 2018 i el 2019, respectivament.

Amb aquestes xifres, des de la societat es fa una valoració positiva dels canvis duts a terme en els últims dos anys, ja que han permès, amb el canvi d’estratègia, millorar l’experiència dels clients, i desestacionalitzar l’activitat. 

Aquesta tendència de millora es veu reforçada amb una primera meitat del 2022 que ha continuat a l’alça, fins a portar a Naturland a uns ingressos superiors als 4,3 milions en els últims 12 mesos i que la societat espera acabar de confirmar durant l’estiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT