PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es reunirà amb Marsol per l’Estadi Comunal

Els partits de la Conference League continuen establerts al Nacional i podrien endarrerir les obres

Per El Periòdic

Conxita Marsol, en una foto d’arxiu.
Conxita Marsol, en una foto d’arxiu. | Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

L’Estadi Nacional sembla que serà, finalment, el que acollirà els partits de la Conference League dels tres equips andorrans implicats en la competició europea: UE Santa Coloma, Atlètic d’Escaldes i Inter Club Escaldes. Els tres conjunts es van reunir ahir amb l’FC Andorra per acabar de perfilar les negociacions, que en un principi anaven encaminades a l’Estadi Comunal o, inclús, a sortir fora del Principat, concretament a l’Estadi Johan Cruyff, amb el club de Gerard Piqué fent-se càrrec del desplaçament.


No obstant això, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va deixar clar ahir que «de moment, no he tingut cap petició per fer ús de l’estadi Comunal per part de cap equip de futbol». Això sí, Marsol també va afegir que només s’ha rebut «la petició de reunió que m’han fet arribar des de l’FC Andorra», encara sense saber si durant la trobada es tractarà la problemàtica amb la Conference League o si, al contrari, es farà diàleg sobre el fet de convertir el Comunal en el camp d’entrenament dels tricolor durant la pròxima temporada.


Amb aquest context establert, i sense cap petició per part dels tres equips que disputen la Conference League per portar-la al Comunal, és clar que les obres al Nacional hauran d’endarrerir-se, fet que no agradaria a l’FC Andorra i que canviaria els plans de començar a treballar a partir del 4 de juliol. De fet, l’Atlètic d’Escaldes té programat el seu partit de tornada contra el Gzira United per al pròxim dia 14 de juliol i, per tant, les instal·lacions d’Andorra la Vella no podrien modificar-se fins passada aquesta data.

 

La UEFA es manté ferma

 

Segons ha pogut saber EL PERIÒDIC, la UEFA tampoc ha rebut cap petició de canvi de cap dels tres equips andorrans i, per tant, l’entitat continua tenint l’Estadi Nacional com a seu dels partits com a locals dels andorrans. Tanmateix, i segons la normativa establerta per l’organisme regulador, els duels no es podrien portar fora del país sense tenir una causa de pes justificada, com pugui ser una guerra, tal com els ha ocorregut a equips russos i ucraïnesos.


Així doncs, la Conference League arribarà a l’Estadi Nacional, sempre que no es demanin i s’adeqüin les instal·lacions del Joan Samarra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT