La selecció absoluta cau per la mínima a les Illes Fèroe

Un gol en el minut 76 priva les tricolor de treure l’empat

Un instant del duel entre les Illes Fèroe i Andorra.
Un instant del duel entre les Illes Fèroe i Andorra. | FAF

La selecció absoluta femenina de futbol es va quedar a les portes de treure un empat ahir, en el segon partit amistós que va disputar el conjunt tricolor contra el combinat de les Illes Fèroe. Les jugadores dirigides per José Martin Guti van millorar per molt la imatge que van mostrar en el primer duel, que va tenir lloc dissabte passat, en el qual van caure per 3-1.

El partit d’ahir va ser molt igualat durant els 90 minuts, i només un gol de les locals en el minut 78, ja a les acaballes, va decantar la balança. No obstant això, l’actitud de les tricolor i l’evolució mostrada en només tres dies va ser immillorable, adaptant-se al joc de les seves rivals i imposant el particular en molt moment de la trobada.

La capitana, Míriam Tizón, va tenir un parell d’aproximacions clares, en les quals la pilota no va voler entrar i que haguessin sigut un punt d’inflexió a favor de les andorranes. La lluita al migcamp també va estar protagonitzada per una gran actuació de Maria Da Cruz, però, en general, la gran feina de les tricolor, en aquesta ocasió, no va quedar reflectida al marcador.